Mediji: Čuju se rafali kod Zvečana, detonacije u Mitrovici

Izvor: B92, 11.Dec.2022, 22:29

Mediji: Čuju se rafali kod Zvečana, detonacije u Mitrovici

Na barikadi u Rudaru kod Zvečana trenutno je napeto i okuplja se sve veći broj građana, a kako mediji javljaju, čuju se i rafali.

"Novosti" nezvanično saznaju da su se detonacije čule u Mitrovici.

Oko 21 sat iz pravca Zvečana čuo se rafal što je izazvalo dodatni strah kod meštana ove opštine na severu KIM, prenose "Novosti".

Napetost raste posle pretnji Aljbina Kurtija koji je najavio da će nasilno ukoloniti barikade. Pored puta parkirana je kilometarska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolona vozila, a narod koji se okupio na barikadi Rudare, došli su da izraze svoj protest protiv Kurtijevog terora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAFALI NA BARIKADI KOD ZVEČANA, DETONACIJE ODJEKUJU MITROVICOM: Raste napetost nakon Kurtijevih pretnji - građani se okupljaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022

Na barikadi u Rudaru kod Zvečana trenutno je napeto i okuplja se sve veći broj građana, a kako mediji javljaju, čuju se i rafali, a u Mitrovici odjekuju detonacije...Oko 21 sat iz pravca Zvečana čuo se rafal što je izazvalo dodatni strah kod meštana ove opštine na severu KIM...Napetost raste...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.