Mediji: Apelacioni sud uvažio žalbu Mike Aleksića

Izvor: B92, 07.Jul.2021, 14:12

Mediji: Apelacioni sud uvažio žalbu Mike Aleksića

Apelacioni sud usvojio je žalbu Miroslava Mike Aleksića na rešenje Višeg suda kojim mu se produžava pritvor i vratio je Višem sudu da ponovo razmotri odluku.

Kako navode mediji, odluka o tome da li će Aleksić, koji je osumnjičen za dva krivična dela silovanja u produženom trajanju, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih, ostati u pritvoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuje se do kraja nedelje.

Istraga protiv Aleksića sprovedena je zbog 19 krivičnih dela na štetu devet polaznica njegove škole glume od 2008. do 2020. godine, ali je optužen za devet krivičnih dela, navodi "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbrana Miroslava Aleksića podnela žalbu na optužnicu

Izvor: RTS, 07.Jul.2021

Odbrana vlasnika škole glume Miroslava Aleksića podnela je žalbu na rešenje kojim je protiv njega potvrđena optužnica za ukupno sedam krivičnih dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji, saznaje Tanjug. . O ovoj žalbi će odlučivati Apelacioni sud u Beogradu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.