Mediji: Andriju Mandića prebacuju helikopterom na VMA, ima nesnosne bolove

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 14:21

Mediji: Andriju Mandića prebacuju helikopterom na VMA, ima nesnosne bolove

Jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore Andrija Mandić zbog nesnosnih bolova primljen je jutros u Hitnu službu bolnice u Trebinju.

Mandić već dugo ima problema sa žučnom kesom, a stanje mu se jutros naglo pogoršalo, prenosi Glas javnosti.

Prema informacijama iz Trebinja, on je odbio hospitalizaciju u tamošnjoj bolnici, i na njegovo insistiranje, biće prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, gde će mu odmah po dolasku biti obavljena operacija.

Mandić će iz Trebinja za Beograd biti prebačen helikopterom koji mu je obezbedio član predsedništva BiH Milorad Dodik, kod kojeg je prethodno i bio u poseti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Andrija Mandić primljen u bolnicu: Ide na operaciju na VMA

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020

Mandić već dugo vremena ima problema sa žučnom kesom, a stanje mu se jutros naglo pogoršalo Jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore Andrija Mandić zbog nesnosnih bolova primljen je jutros u Hitnu službu bolnice u Trebinju.Mandić već dugo vremena ima problema sa žučnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.