Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medeni mesec u Veroni

Najpopularniji svetski par - francuski predsednik Nikola Sarkozi i bivši supermodel Karla Bruni će posle tajnog venčanja, održanog prošlog četvrtka u Jelisejskoj palati, najverovatnije otići na medeni mesec u u luksuzni hotel „San Vito di Negrar" u blizini Verone, u stilu Romea i Julije. Četrdesetogodišnja mlada je, kako kažu, opsednuta Šekspirovom tragedijom o dvoje mladih ljubavnika, a mediji prenose da je u hotelu u „Valpoličeli", nekoliko soba rezervisano na ime Karla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bruni.

U hotelu nisu želeli da potvrde ovu vest. Vlasnik hotela Mariza Merigi kaže: „Žao mi je, ali stvarno ne mogu da komentarišem. Moram da poštujem privatnost naših gostiju".

Međutim, u celom kraju se oseća uzbuđenje zbog činjenice da bi francuski predsednik i italijanski model mogli potražiti malo mira među brdima poznatim po svojim vinima i po tome što tu još uvek živi grof Serego Aligijeri, potomak slavnog pesnika Dantea.

Sama ceremonija venčanja je, po izvoru lista „Est republiken", koji je objavio vest o svadbi, bila veoma skromna, u prisustvu nekoliko prijatelja. Izvor koji je preneo vest o tajnom venčanju, rekao je: „Bila je to mala ceremonija. Predsednik i njegova supruga izgledali su izuzetno srećni".

Venčanju nije prisustvovala Karlina majka Mariza Bruni Tedeski, koja je juče rekla novinarima da ne zna ništa o venčanju, ali da je „sve moguće".

„Nedavno sam je videla i ništa mi nije rekla", kaže Karlina majka. „Moguće je, sve je moguće. Možda su se venčali a da nisu nikog zvali na venčanje. Ali, mislim da, ako se to i desilo, da bi Jelisejska palata to objavila."

Mariza Bruni srela je Sarkozija prilikom njegove posete Italiji u decembru prošle godine. Ona je rekla novinarima da je francuski predsednik zaprosio njenu ćerku. Dodaje da viđa ćerku svakodnevno, ali je „ništa ne pita".

„To su njene stvari. Ona po ceo dan radi na svom novom disku, to znam", kaže Mariza Bruni i dodaje da je ubeđena da je njena ćerka „izuzetno srećna". List „Est republiken", koji inače ima bliske veze sa Sarkozijevom bivšom suprugom Sesilijom, piše da su fotoreporteri dobili dojavu od strane neimenovanog zvaničnika Jelisejske palate da će se venčanje održati u prošli četvrtak, ali na drugom mestu. Karla, koja je rođena u Italiji, viđena je, nakon njihovog boravka u Egiptu za Božić, kada ju je zaprosio, kako nosi verenički prsten od belog zlata sa kamenčićima u obliku srca. Diorov prsten vredan 20.000 evra isti je kao onaj koji je Sesilija dobila pred raskid 11-godišnjeg braka sa Sarkozijem. Da bi stvar bila još gora, prsten je dizajnirao Sesilijin najbolji prijatelj, juvelir Viktor de Kastejan. Karla Bruni se navodno već preselila u Jelisejsku palatu. Čak ima i svoju „muzičku sobu".

Sinovi otkrili tajnu?

Spekuliše se da je jedan od Sarkozijevih starijih sinova, Pjer ili Žan, mogao da prosledi novinarima informaciju o tajnom venčanju. Venčanja u Francuskoj ne mogu se držati u tajnosti, ali „Est republiken" piše da objave venčanja ne moraju obavezno da budu objavljena ukoliko državni tužilac dozvoli specijalno izuzeće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.