Mećava pravi velike probleme u avio saobraćaju u SAD

Izvor: Beta, 20.Jan.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mećava pravi velike probleme u avio saobraćaju u SAD

Oko 2.000 letova otkazano je u SAD zbog mećave koja je paralisala saobraćaj širom zemlje.Uz otkazivanja, danas je u SAD odloženo još 1.500 letova, navodi sajt Flajtaver (FlightAware). Medju najteže pogodjenim je bostonski aerodrom Logan s više od 250 otkazanih letova, dok su na medjunarodnom aerodromu Barlington, u saveznoj državi Vermont, otkazani svi letovi.Snežna oluja je uticala i na druge vidove saobraćaja u SAD.Železničko preduzeće Amtrak otkazalo je brojne polaske vozova zbog snega i klizavih šina.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mećava pravi velike probleme u avio saobraćaju u SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2019

Oko 2.000 letova otkazano je u SAD zbog mećave koja je paralisala saobraćaj širom zemlje...Uz otkazivanja, danas je u SAD odloženo još 1.500 letova, navodi sajt Flajtaver (FlightAware). Među najteže pogođenim je bostonski aerodrom Logan s više od 250 otkazanih letova, dok su na međunarodnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.