Mbođ ostaje u Zvezdi

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbođ ostaje u Zvezdi

Senegalcu ponuđen trogodišnji ugovor.

Foto: FK Crvena zvezda

Mamadu Mbođ će po svemu sudeći postati novi fudbaler Crvene zvezde. Deseti kog su crveno-beli angažovali ovog leta.

Senegalskom štoperu, rođenom 1993. godine, ponuđen je trogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 50.000 evra po sezoni, prenosi "Sportski žurnal". Ako ga prihvati, navodi beogradski list, Zvezda će njegovom bivšem klubu Sakr Keru morati da plati obeštećenje od 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evra. Povezane vestiZvezdin Senegalac o fudbalu, ali i oblačenjuSenegalac na probi u Zvezdi

Mbođ je tokom dvonedeljne probe na "Marakani" ostavio dobar utisak radom na treninzima, kao i u prijateljskim mečevima sa Rudarom iz Kostolca i Sinđelićem.

Očekuje se da odmah dobije šansu da se nametne u prvom timu, odnosno da neće biti prosleđen na pozajmicu. Senegalac će se za mesto u defanzivnoj liniji crveno-belih boriti sa Savom Pavićevićem, Darkom Lazićem, Bogdanom Planićem i Vukašinom Jovanovićem.

Naravno, potrebno je prvo da se crveno-belima ukine suspenzija na registrovanje novih igrača da bi Mbođ i ostale "novajlije" uopšte mogli da konkurišu za sastav tima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.