Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023, 15:37

Mbape: Zaslužem da dobijem "Zlatnu loptu", mislim da odgovaram kriterijumima

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da zaslužuje da dobije "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta. Mbape je ove sezone postigao 54 gola u dresu "svetaca" i reprezentacije Francuske. On je pretekao legendarnog sunarodnika Žista Fontena po broju pogodaka u domaćim i međunarodnim takmičenjima u jednoj sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mbape veruje da može do Zlatne lopte

Izvor: B92, 20.Jun.2023

Kilijan Mbape rekao je da misli da zaslužuje Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, posle brojnih golova koje je postigao ove sezone...Mbape je postigao 54 gola i pretekao legendarnog sunarodnika Žista Fontena po broju pogodaka u domaćim i međunarodnim takmičenjima u jednoj sezoni...Napadač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.