Maturanti slave u centru Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturanti slave u centru Beograda

Za učenike osmog razreda osnovnih i završnih razreda četvorogodišnjih i trogodišnjih stručnih škola danas se završilo drugo polugodište, što oni glasno proslavljaju u centru Beograda.

Uz zvuke truba i pratnju trubača, sada već bivši osmaci i srednjoškolci okupljaju se u centru Beograda i šetaju centralnim gradskim ulicama, pod budnim okom policije.

Raspust za maturante gimnazija počeo je krajem prošle sedmice, dok će đaci od prvog do sedmog razreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osnovnih škola, na najduži, letnji odmor, otići 11. juna.

Letnji raspust za ostale srednjoškolce počeće 18. juna, a male i velike maturante pre letnjeg raspusta očekuju pripreme za upis u srednje škole, odnosno na fakultete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.