Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jun.2023, 01:30

Matora se OGLASILA NAKON DRAME NA SPLAVU: „Javila sam joj se…“

Nakon što je u medijima odjeknula vest o susretu nekadašnje zadrugarke Jovane Tomić Matore i voditeljke Sanje Stanković na jednom prestoničkom splavu, kao i o navodnoj burnoj reakciji rijaliti veteranke, ona se oglasila.
Jovana Tomić Matora (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Naime, Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je potvrdila da su se Sanja i ona našle na istom splavu, kao i da su se srele, ali da do dalje drame nije došlo.
– Bože svašta. Nisam nikog vređala. Gluposti! Lepo sam se, kulturno, normalno javila i to je to – poručila je putem Instagrama Tomićeva.
Jovana Tomić Matora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Stankovićeva se, sa druge strane, ovim povodom nije oglašavala.
– Matora se provodila u muškom društvu, tu je bio i njen prijatelj koji je nedavno bio hapšen i bila je odlično raspoložena, međutim u trenutku kada se na splav pojavila i njena bivša Sanja, Matora je potpuno potonula i počela je da besni – priča za Telegraf izvor koji se zatekao na splavu i dodao:
Sanja Stanković (Foto: Ringier/Vesna Lalić)
– Kako ju je ugledala, tako je prvo prestala da igra i sela, a zatim „udarila“ po čaši jako. Međutim, u jednom trenutku Matora je iz separea skočila i indirektno svojim potezima počela da proziva bivšu, što je Sanja uzvratila, ali ništa nije bilo direktno. Sanja je, kako je tekla noć, verovatno želeći da isprovocira Matoru, počela da se muva sa nekim dečkom koji je bio sa njom i Draganom Mitar u društvu – tvrdi izvor za spomenuti list.
Inače, Stankovićeva je na splav došla u drštvu Dragane Mitar i još jedne devojke, a smestili su se u separe gde je pretežno bilo muško društvo.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.