Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 05:30

Matora pozirala sa TAŠTOM! Prihvatila je za snajku! (Foto)

Aleksandar Dojkić
|

sreda 19. juli 2023. 23:59h


Nekadašnje zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su se nedavno zaklele jedna drugoj na večnu ljubav i vernost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Nakon ceremonije održane u Crnoj Gori, gde je sklapanje istopolnih brakova dozvoljeno, njih dve su se vratile u Srbiju i otpočele zajednički život u Anitinom rodnom gradu.
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Iako su mnogi zlurado poručivali da porodica Stanojlovićeve nije prihvatila Jovanu to se pokazalo kao netačno, a u prilog tome govori i zajednička fotografija Tomićeve i Anitine majke.
– Tašta – poručila je Matora putem društvenih mreža i time izazvala lavinu razneženih komentara.
Jovana Tomić Matora (Foto: Instagram/matora23)
Jovana Tomić Matora je, sa druge strane, nedavno fotografisana kako se presvlači nasred ulice, a više fotografija možete pogledati u odvojenom tekstu: Matora uhvaćena kako se PRESVLAČI nasred ulice u Beogradu, OSTALA U BRUSU
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.