Matica bošnjačka poručila kriminalcima – Grad Novi Pazar i Sandžak će vam postati tijesni!

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jun.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matica bošnjačka poručila kriminalcima – Grad Novi Pazar i Sandžak će vam postati tijesni!

  Zbog činjenice da se Bošnjačko nacionalno vijeće pretvorilo u mehanizam gušenja afirmacije bošnjačkog nacionalnog identiteta i prava Bošnjaka i zbog činjenice da ga od Prve sjednice prate brojne nezakonitosti, a posebno zbog činjenice da prije i tokom sjednice Vijeća Ugljaninovi huligani napadaju i vrijeđaju pojedine vijećnike i novinare, te zbog činjenice da se medijima zabranjuje praćenje sjednica Vijeća, a sve to uz podršku korumpiranih funkcionera Ministarstva za državnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << upravu i lokalnu samoupravu, vijećnici liste Matica bošnjačka akademik Muamer Zukorlić Muftija, obavještavaju javnost da neće učestvovati na sjednicama Bošnjačkog nacionalnog vijeća sve dok se ne ostvare neophodni uvjeti za normalan i dostojanstven rad vijećnika i puna transparentnost u radu Vijeća. Vijećnici ove liste će nastaviti sa svojim djelovanjem u ciju zaštite i unapređenja nacionalnih prava i zacrtanih ciljeva kroz Maticu bošnjačku i druge raspoložive mehanizme. A Ugljaninovim kriminalcima i huliganima čvrsto obećavamo da će im zbog nasrtaja na čestite ljude, izabrane predstavnike naroda i novinare, grad Novi Pazar i Sandžak postati jako tijesni.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

MATICA BOŠNJAČKA PORUČILA KRIMINALCIMA SULEJMANA UGLJANINA: Grad Novi Pazar i Sandžak će vam postati tesni!

Izvor: Kurir, 24.Jun.2019

Većnici ove liste će nastaviti sa svojim delovanjem u ciju zaštite i unapređenja nacionalnih prava i zacrtanih ciljeva kroz Maticu bošnjačku i druge raspoložive mehanizme

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.