Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Sudsko veće u slučaju Ćuruvija ne radi u cilju istine

Vest da je sudsko veće koje je 2015. oslobodilo Luku Bojovića optužbi za ubistvo svojim odlukama kršilo zakon, izazvala je reakcije u javnosti. Ne zbog spekulacija da bi se sudije Snežana Jovanović, Vladimir Mesarović i Dragan Milošević mogli naći pod proverom, već zbog činjenice da isto veće sudi u kontroverznom procesu za ubistvo Slavka Ćuruvije.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sud: Matić vrši pritisak na sudsko veće u slučaju Ćuruvija

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 18:25

Viši sud u Beogradu najoštrije je osudio izjavu predsednika Кomisije za istraživanje ubistava novinara Verana Matića date za TV N1, u kojoj traži izuzeće sudija iz procesa za ubistvo Slavka Ćuruvije i sugeriše da ga vode kako bi oslobodili optužene, a ne utvrdili istinu...Sud je takođe kritikovao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.