Marković: Novu Vladu Srbije treba da vodi domaćin

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Novu Vladu Srbije treba da vodi domaćin

Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da će nova Vladu Srbije nastaviti kontinuitet prethodne a da budući premijer treba da bude domaćin.

"Kontinuitet koji je imala prethodna Vlada Srbije nastaviće i nova vlada. Tu novu vladu treba da vodi neki domaćin, domaćin koji ima porodicu i koji zna šta su deca", rekao je on u Končarevu kraj Jagodine,

Prema njegovim rečima, jedino domaćinsko ponašanje može da pomogne Srbiji na čelu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Svi vi znate zašto sam ja naglasio "domaćin", jer je to i moj slogan od kada sam počeo da se bavim politikom, izjavio je Marković, čija stranka je deo vladajuće koalicije.

Ko će biti novi premiejer još uvek nije poznato a Vučić je ranije rekao da su u opticaju tri mogućnosti - da to bude neko iz Srpske napredne stranke, nestranmačka ličnost ili lider socijalista Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.