Marko Rojs opet teško povređen?

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Rojs opet teško povređen?

Ofanzivac Borusije Dortmund ponovo je doživeo povredu skočnog zgloba. Po svemu sudeći, ne baš jednostavnu. Engleski velikani strepe.

Marko Rojs (25) ponovo je zabrinuo saigrače, trenera, navijače Borusije Dortmund, kao i čelnike Arsenala, Čelsija, Liverpula i Mančester junajteda.

Najbolji igrač Borusije Dortmund nije završio subotnju utakmicu protiv Paderborna (2:2) zbog povrede zgloba. Njegove definitivno slabe tačke, jer je početkom leta propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mundijal zbog istog problema, samo na levoj nozi.

Ovog vikenda, pao je na teren držeći se za desni članak. Povredio ga je nekadašnji igrač "milionera" Marvin Bakalorc, a prve procene govore da mu je možda i pokidao ligamente zgloba.

"Teško je prihvatiti činjenicu da bi Marko Rojs ponovo mogao da dugo odsustvuje. To je teže od remija", rekao je Rojsov trener, Jirgen Klop.

Momak rođen u Dortmundu 1989. godine već je ove sezone propustio šest meseci zbog kidanja ligamenata skočnog zgloba. Nije igrao u četiri meča Bundeslige i u dve utakmice Lige šampiona.

Prethodnih dana glasno se govorilo o mogućnosti da baš ove zime napusti klub i pređe u ambiciozniju sredinu. Nažalost, povreda bi mogla da mu ponovo pokvari planove.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.