Marko Milićev večeras u Srbiji

Izvor: RTS, 07.Sep.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Milićev večeras u Srbiji

Kako RTS nezvanično saznaje, Marko Milićev koji je uhapšen u Kini i za kojim je policija tragala zbog ubistva Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biće večeras izručen Srbiji.

Očekuje se da Marko Milićev na Aerodrom "Nikola Tesla", sleti oko 22.30 časova.

Marko Milićev je osumnjičen da je 25. jula svojim vozilom "mini-kantrimen" na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je 1. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je Milićev uhapšen u Kini i da se tamo nalazi u pritvoru.

Milićev je bio u bekstvu, pošto je napustio Srbiju 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25. Pretpostavljalo se da je iz Turske odleteo za Kinu.

Osumnjičen je da je, nakon što je automobilom udario mladića na mostu u Beogradu, sa prijateljima pobegao sa lica mesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.

Tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, ali i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila "lada" i kad su izašli da pomere auto u zaustavnu traku, na njih je naleteo "mini-kantrimen". 

Vozač "kantrimena" nije se zaustavio nakon nesreće, a Luka Jovanović je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.