Marko Jarić se prisetio ONOG vremena

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić se prisetio ONOG vremena

Na 35. godišnjicu od smrti "najvećeg sina naših naroda i narodnosti" Josipa Broza Tita, i proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić je imao nešto da poruči.

Foto: MN Press

Što bi rekao Rambo Amadeus:  "Da li nam je bilo bolje za vreme druga Tita?".

Biće onih koji će reći: "Da! Mogli smo da putujemo gde hoćemo sa onim 'crvenim pasošem', imalo se, nije bilo bitno koje si nacionalnosti" i slično.

Ali, ima i onih koji smatraju da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vreme, zapravo, bilo lažno, jer se živelo na kredit, živeli smo u državi jednog čoveka i jedne partije, ko je imao drugačije mišljenje išao je na Goli otok, nije bilo demokratije...

Ili kako je to slikovito objasnila jedna tviterašica na konstataciju da se "živelo bolje za vreme Tita":

"Jeste, bolje živiš dok je grejs period nego kada počne otplata kredita".

Na 35. godišnjicu od smrti "najvećeg sina naših naroda i narodnosti" Josipa Broza Tita, mnogi su se prisetili njega i tog vremena. Mnogi sa setom.

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić ovakvu je poruku poslao preko Twittera:

Smrt Fašizmu, Sloboda Narodu!

— Marko Jaric (@markojaric) May 4, 2015

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.