Marko Jarić: Adrijanu ću uvek u svemu podržavati

Izvor: Blic, 29.Apr.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić: Adrijanu ću uvek u svemu podržavati

Među nama vlada pozitivna energija jer je najbitnije da naše ćerke imaju nasmejane roditelje, kaže sportista.

Marko Jarić (37) vratio se u Srbiju na nekoliko dana samo da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode. Marko je rado za “Blic“ govorio o tome u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom, jednom od najlepših žena na svetu, Adrijanom Limom (33).

- Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam super odnos. Uvek ću je podržavati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svemu - kaže Marko.

Adrijana i on su se rastali posle pet godina braka u maju prošle godine. Ipak, bivši sportista smatra da to neće uticati na njihove ćerke Sijenu i Valentinu.

- Nadam se da ne osećaju naš razvod. Mislim da smo to uradili u poslednjem momentu pre nego što one uđu u te godine da osete da mi više nismo u braku - smatra Jarić.

Bez obzira na to što rastu kao deca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima. On kaže da će njegove ćerkice imati problem što su deca jedne od najlepših žena na svetu.

- Nisam razmazio devojčice. Trudim se da im dam ljubavi koliko je to moguće, ali sam izuzetno i strog. Verujem da im detinjstvo neće biti lako, budući da su deca najlepše žene na svetu i uspešnog sportiste. Ne toliko zbog mene koliko zbog Adrijane. Trudimo se da ih što bolje pripremimo na to - otkriva Marko.

Sestra me ne savetuje

Marko je najveća podrška svojoj sestri dizajnerki Tamari Jarić. On je i prošle godine bio uz nju, kada je imala debi na Nedelji mode.

- Uvek sam uz Tamaru i pružam joj maksimalnu podršku. Ne savetuje me kako da se obučem, jer smo u drugačijem fazonu. Ona je završila tu školu i ceo život je u manekenstvu. Niti ja mogu nju da savetujem niti može ona mene. Ja sam u sportu i samo volim lepo da se obučem - kaže bivši košarkaš.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Jarić progovorio o razvodu

Izvor: Story, 29.Apr.2015

Marko Jarić (37) vratio se u Srbiju na nekoliko dana samo da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode. Marko je govorio o tome u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom...Foto: Mića Jović..- Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam super odnos. Uvek ću je podržavati...

Nastavak na Story...

Marko Jarić progovorio o odnosu sa Adrijanom Limom!

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2015, 10:06

Marko Jarić pre nekoliko dana vratio se iz Amerike, gde je došao da pruži podršku svojoj sestri Tamari na aktuelnoj Nedelji mode...Iako je prošlo više od godinu dana od razvoda, Marko Jarić i Adrijana Lima ostalo su odličnim odnosima, zbog svoje dve ćerke, a naš proslavljeni košarkaš o svojoj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.