Markićević kritikuje RTS

Izvor: RTS, 12.Mar.2010, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markićević kritikuje RTS

Poslanik Nove Srbije Miroslav Markićević na današnjoj sednici Skupštine Srbije ponovo pitao kako će se obeštetiti građani koji su učestvovali u SMS nagradnoj igri "Naš auto-našem gledaocu".

Na današnjoj sednici Skupštine Srbije poslanik Nove Srbije Miroslav Markićević ponovo je pitao kako će se obeštetiti građani koji su učestvovali u SMS nagradnoj igri "Naš auto-našem gledaocu".

"Pogledajte šta kaže gospodin Tijanić u svom odgovoru, da od ostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 20 odsto prihoda ide u budžet Srbije. Ako je on revnosno izvršavao svoje obaveze, 20 odsto od tih para je već uplaćeno u budžet. Zameniče generalnog sekretara, piši pitanje. Pitanje za Dianu Dragutinović, ministra finansija, kako misli te pare da vrati prevarenim građanima Srbije", pitao je Markićević.

U svom dvadesetominutnom izlaganju poslanik Nove Srbije govorio je i o navodnom propagiranju nasilja nad ženama u emisiji "48 sati svadba" na RTS-u.

"Možda sada govorim sa viškom emocija, ali dete sam razvedenih roditelja, znam o čemu govorim, ali ne zna Tijanić i ne zna RTS i ne znaju mnoge nevladine organizacije koje su blago reagovale na to plašeći se silnika i siledžija na mestu direktora Javnog servisa, a sada smo videli da je obična kukavica", rekao je Markićević.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.