Mark Entoni podneo zahtev za razvod od Dženifer Lopez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2012, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Entoni podneo zahtev za razvod od Dženifer Lopez

LOS ANĐELES -

Pevač Mark Entoni podneo je zahtev za razvod od glumice i pevačice Dženifer Lopez, navodeći kao razlog "nepremostive razlike", prenosi danas AFP.

Dobitnik Gremi nagrada i glumac, Entoni (43) je podneo zahtev za razvod sudu u Los Anđelesu, devet meseci nakon što je par objavio da je odlučio da okonča sedmogodišnji brak.

U zahtevu za razvod, koje je Entoni podneo u ponedeljak i koji su objavljeni na sajtu TMZ, pevač traži zajedničko starateljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nad njihovim četvorogodišnjim blizancima Emom i Maksom.

Entoni i Lopez tajno su se venčali u junu 2004. godine u pevačicinoj kući na Beverli Hilsu, a blizance Maksa i Emu su dobili 2008. godine.

Lopez se 2011. godine našla na vrhu liste najlepših ljudi magazina "Pipl". Ona je takođe objavila svoj sedmi studijski album "Love?".

Entoni je prodao više od 11 miliona ploča, počevši svoju karijeru kao salsa muzičar i izvođač koji je pevao na španskom jeziku. Njegov hit iz 1999. godine "I Need to Know" je bio njegov prvi singl na engleskom jeziku koji je postigao veliki uspeh.

Ovo je bio treći brak za Lopezovu i drugi za Entonija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.