Mark Entoni devojku izbacio iz kuće

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Entoni devojku izbacio iz kuće

Bivši suprug Dzenifer Lopez je posle žestoke svađe sa 22 godine mlađom devojkom, naredio joj da se iseli iz njegove vile.

Posle nešto više od dva meseca veza, Mark Entoni (44) je raskinuo sa devojkom Kloi Grin, koja se pre nedelje iz Londona preselila u njegovu vilu u Majamiju. Međutim, razlika u godinama je dovela do kraha veze.

Međutim, američki mediji pišu da je Mark postao svestan da je ona starija od njegove najstarije ćerke samo dve godine tek kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uselila u vilu i već posle nekako dana počele su i svađe, a poslednja je kulminirala ružnim rečima i Mark je sada već bivšoj dragoj naredio da se iseli.

Ćerka se o problemima u vezi sa muzičarem požalila i ocu, milijarderu Filipu Grinu, koji je Marku poručio da više ne želi da ga vidi, iako su pre toga bili u prijateljskom odnosu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.