Izvor: B92, 14.Apr.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanovic: Borci za slobodu najveci heroji, a izdajice su ono najgore

Predsednik Vlade Srbije Mirko Marjanovic boravio je u petak u Raskoj, gde je, na skupu pod nazivom "Raska 2000" na gradskom trgu, porucio da se, kako je rekao, "svetskim mocnicima na putu globalnog imperijalizma isprecila jedna mala evropska zemlja u srcu Balkana i zato je na nju izvrsen nevidjen pritisak". "Za slobodu zemlje mnogi su dali svoj zivot, a najvise stradalih u agresiji je iz ovog kraja, njima dugujemo najvecu zahvalnost i vecno pamcenje", rekao je Marjanovic i nastavio: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"I kao sto su borci za slobodu najveci heroji, tako su izdajice ono najgore cega se svako cestit najvise stidi i okrece glavu. Mi sa izdajicama ma kako se zvali raznorazne stranke u kojima se okupljaju nemamo sta da razgovaramo. Njihov jedini cilj da dodju na vlast mimo zakona i volje gradjana i uz pomoc tudje ruke", rekao je Marjanovic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.