Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković: Skupština radi na unaprđenju kontrole

Skupština Srbije permanentno radi na unapređenju kontrole, a u parlamentu je osnovana Budžetska kancelarija koja će pomagati narodnim poslanicima prilikom nadzora procesa donošenja i realizacije budžeta, izjavio je potpredsednik parlamenta Vladimir Marinković.

Kako je navedeno u saopštenju, Marinković, koji je učestvovao na Regionalnoj konferenciji o korišćenju IPA fondova Evropske unije i nadzoru trošenja budžetskih sredstava, rekao je i da su ovakve regionalne inicijative >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << veoma korisne u cilju pomoći vladama u regionu u ispunjenju berlinske i bečke agende - posebno u oblasti infrastrukture i energetike.

Dvodnevnoj konferenciji na Jahorini prisustvovalo je više od 20 poslanika iz zemalja u regionu, a Srbiju su predstavljali ministarka za EU integracije Jadranka Joksimović, potpredsednici Skupštine Marinković i Veroljub Arsić i narodni poslanici Katarina Šušnjar i Ljubiša Stojmirović.

Konferenciju je organizovvala Regionalna mreža parlamentarnih odbora za EU integracije, finansije i ekonomiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Skupština radi na unaprđenju kontrole"

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 10:47

Skupština Srbije permanentno radi na unapređenju kontrole. izjavio je potpredsednik parlamenta Vladimir Marinković...On je naveo da je u parlamentu osnovana Budžetska kancelarija koja će pomagati narodnim poslanicima prilikom nadzora procesa donošenja i realizacije budžeta...Kako je navedeno u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.