Marinko Miletić obeležio praznik Svetog Jovana Krstitelja

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Miletić obeležio praznik Svetog Jovana Krstitelja

U nedelju 20. januara Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici svečano su obeležili praznik Svetog Jovana Krstitelja, koji je i krsna slava mnogih srpskih porodica među kojima su i umetnici, muzičari, pevači...

Jedan od njih je i poznati interpretator narodnog melosa iz Sidneja, uvek oran za lepu pesmu, Marinko Miletić, koji već više od tri decenije zabavlja naše iseljenike na raznim priredbama, izletima, svadbama, u kafanama...

Slavsko znamenje u hramu Svetog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << velikomučenika Georgija u Kabaramti je osveštao i kolač presekao prota Nikola Bilić, a mnogobrojni prijatelji i rodbina ispunili su njegov dom na slavsko veselje.

Naš Marinko je, inače, jedan od redovnih čitalaca lista "Vesti" i to od prvog broja u Australiji, a omiljene rubrike su izveštaji iz otadžbine, sport i naravno - Scena.

Pa, srećna slava domaćine!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.