Marinika je k*rac na biciklu Pojavio se još jedan TAJNI SNIMAK novog Đilasovog potrčka Jovanovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 16:01

"Marinika je k*rac na biciklu" Pojavio se još jedan TAJNI SNIMAK novog Đilasovog potrčka Jovanovića (VIDEO)

Ne poštuje ni svoje stranačke saborce

Nikola Jovanović, doskorašnji saborac Vuka Jeremića, a sada prva violina osvedočenog tajkuna Dragana Đilasa ponovo je uzburkao srpsku političku javnost. Ovog puta snimljen je njegov razgovor sa nepoznatim muškarcem u kojem iznosi sve "pikanterije" iz Đilasovog tabora.

- Ti si meni predlagao da se vidimo sa Đilasom - započinje razgovor nepoznati muškarac.

- Dogovoriš se sa njim i kraj. Sa aspekta tvog interesa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja bih trčeći došao u SSP. Ako ti odlučiš da pređeš tamo imaš najjače oruđe, prvo imaš mene, a drugo imaš mobilni Dragana. Sve što ti se ne sviđa, što ti "smrdi", raspraviš sa njim. Čovek koji ima resurse da se bori je Dragan. To je šansa za sve nas.

- Imaju i oni. Nisu oni tako baš monolitni. Znam ja tako što imam neke prijatelje koji vode njihove odbore. - nadovezuje se nepoznati muški glas.

- Ti si mi pokazivao poruku gde Marinika (Tepić) kaže "ovo je skeč stranka" (misleći na SSP). Da nema te stranke (SSP) Marinika bi bila k**** na biciklu - podrugljivo završava razgovor Jovanović.

Audio zapis ovog razgovora možete čuti i na YouTube snimku koji sledi:

Najnoviji snimak Nikole Jovanovića u kojem "blati svoje" uzburkao je i javnost na društvenim mrežama:

Neko nam daje detalje na kasicicu. #NikolaJovanovic u akciji pljuvanja kolega. Sada i buduce koleginice #MarinikaTepic. Jer alkohol je kriv. E @DraganDjilas koga ti branis! 🤦 Ceo snimak https://t.co/oLOHgmsPoY pic.twitter.com/g9yG9bXCXt

— Gabrijela (@LesicGabrijela) August 13, 2020

Na Tviteru je prethodno objavljen razgovor doskorašnjeg potpredsednika Narodne Stranke i nepoznatog muškarca u kojem prosipa uvrede na račun lidera te partije Vuka Jeremića.

Dan ranije se pojavio audio-snimak Jovanovićevog telefonskog razgovora u kojem sagovorniku otkriva da napušta Jeremića i da prelazi u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa. Jovanović takođe tvrdi da je dogovoreno da vodi beogradski odbor i da ima funkciju potpredsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.