Marinika Tepić: Upad na pozorišnu predstavu o Srebrenici posledica agresije državnog vrha

Izvor: Danas, 11.Jul.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinika Tepić: Upad na pozorišnu predstavu o Srebrenici posledica agresije državnog vrha

Divljanje 'honorarnih 'patriota' i njihov upad na pozorišnu predstavu o Srebrenici Zlatka Pakovića, direktna je posledica verbalne i fizičke agresije koja dolazi sa samog vrha države.  Članak Marinika Tepić: Upad na pozorišnu predstavu o Srebrenici posledica agresije državnog vrha se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tepić: Upad na pozorišnu predstavu o Srebrenici, posledica agresije državnog vrha

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2019

Divljanje "honorarnih patriota" i njihov upad na pozorišnu predstavu o Srebrenici Zlatka Pakovića, direktna je posledica verbalne i fizičke agresije koja dolazi sa samog vrha države, izjavila je večeras potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić..."Aleksandar Vučić ceo svoj politički...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.