Marinika Tepić (SSP) traži ostavku državne sekretarke MUP Srbije zbog izjave o porodici Jurić

Izvor: Beta, 31.Maj.2020, 15:11

Marinika Tepić (SSP) traži ostavku državne sekretarke MUP Srbije zbog izjave o porodici Jurić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je danas od državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP), Biljane Popović Ivković, da se izvini porodici Jurić i da podnese ostavku na sve funkcije."Reći ocu ubijene devojčice: 'Gde ste vi bili kada vam je ćerka ubijena', može samo Biljana Popović Ivković, propagandni monstrum Vučićevog režima", ocenila je Tepić.Tepić je rekla da je "u TV duelu s Igorom Jurićem, ta bahata državna sekretarka MUP-a pokušala je da odgovornost za tragičnu smrt Tijane Jurić od ruke pedofila, silovatelja i ubice prebaci na njenog oca". SSP je saopštila da je Tepić dodala da se sa Igorom Jurićem "politički razilazila", ali da su "kao roditelji uvek bili i ostali na istom zadatku", i poručila mu da ne odustaje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinika Tepić (SSP) traži ostavku državne sekretarke MUP Srbije zbog izjave o porodici Jurić

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2020

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je danas od državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP), Biljane Popović Ivković, da se izvini porodici Jurić i da podnese ostavku na sve funkcije..."Reći ocu ubijene devojčice: 'Gde ste vi bili kada vam je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.