Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2024, 00:30

Mariji Kulić će srce da pukne od sreće: Miljana otišla u Beč, ali ju je druga ćerka učinila najponosnijom majkom!

Nekadašnja zadrugarka Marija Kulić danas je doživela veliki šok nakon što je njena ćerka Miljana Kulić spakovala kofere i otišla u Beč da se nađe sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom.
Ana Kulić (Foto: Instagram/ancikulic) • ancikulic / Instagram


Ipak, Mariju je utešila druga ćerka Ana Kulić, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ju je obradovala položenim ispitom na fakultetu, ali i drugim uspešno obavljenim obavezama.
Ana Kulić (Foto: Instagram/ancikulic)
– Ja samo da vam kažem da se sve može kad se hoće i kada je dobra organizacija. Danas ispit od 10 do 12, posao od 12 do 13, moj trening od 13 do 14, nastavak posla od 14 do 21:30 – napisala je Ana uz studentski indeks na kom se vidi da je dobila devetku.
– Eto, toliko, nadam se da sam vas bar malo motivisala da ostvarite svoje ciljeve – dodala je Kulićeva, koja, inače, radi kao fitnes instruktorka u Nišu.
Ana Kulić (Foto: Instagram/ancikulic)
Ana Kulić je, sa druge strane, majku nedavno obradovala i nagradom koju je dobila, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: STIGLA NAGRADA U NIŠ! Marija Kulić odmah reagovala!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SPAKUJ STVARI I VRATI SE ZA NIŠ" Zola oterao Miljanu iz Austrije, a sada se pojavio snimak Kulićeve iz Beča kako PRETI NA ULICI I SPREMA OSVETU

Izvor: Blic, 01.Feb.2024

Rijaliti zvezda Miljana Kulić otputovala je juče u Austriju, u Beč, kako bi se srela sa svojim bivšim partnerom Lazarem Čolićem Zolom. Ipak, do toga nije došlo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.