Marijanska ostrva pogodio supertajfun Jutu

Izvor: Beta, 25.Okt.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijanska ostrva pogodio supertajfun Jutu

Stanovnici Marijanskih ostrva pripremaju se za višemesečni život bez struje i tekuće vode posle udara najjače oluje koja je ove godine pogodila neki deo SAD.Supertajfun Jutu jutros po lokalnom vremenu prešao je preko te američke teritorije.Predstavnik Marijanskih ostrva u Kongresu SAD Gregorio Kilili Kamačo Sablan rekao je da će ostrvima trebati velika pomoć da bi se oporavila od udara oluje.On je naveo da je nekoliko ljudi povredjeno, ali da ne može zvanično da kaže broj eventualnih žrtava."Ima mnogo materijalne štete i uništenja. Kao da se desio omanji rat", rekao je on.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supertajfun Jutu pogodio Marijanska ostrva

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2018

Stanovnici Marijanskih ostrva pripremaju se za višemesečni život bez struje i tekuće vode posle udara najjače oluje koja je ove godine pogodila neki deo SAD...Supertajfun Jutu prešao je preko te američke teritorije...Predstavnik Marijanskih ostrva u Kongresu SAD Gregorio Kilili Kamačo Sablan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.