Marijana: Đoković je najpoželjniji muškarac!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana: Đoković je najpoželjniji muškarac!

Kreatorka i spisateljica Marijana Matues odgovorila je na pitanje o najpoželjnijim muškarcima u Srbiji.

Kako je i sama bila u brakovima sa uspešnim muškarcima, Miodragom Kostićem Koletom i Lotarom Mateusom, nije joj bilo teško da se opredeli ko je po njenom mišljenju trenutno najpoželjniji. Njen izbor je pao na svetskog tenisera broj jedan Novaka Đokovića.

- Kada gledate ko bi bio najpoželjniji muškarac za neku devojku, to je sigurno Novak, zato što je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izuzetna i zdrava ličnost, jedan mlad i uspešan čovek. Imate mnogo uspešnih muškaraca i u srednjim godinama, ali on mi je prvi pao na pamet - izjavila je Mateusova.

Marijana se svakako nije dvoumila kome će pripasti prvo mesto na njenoj listi najpoželjnijih muškaraca, ali pored Novaka nije nahvalila više nikoga.

- Ne razmišljam o tome. Moj život u Beogradu je isključivo vezan za posao. Retko izlazim i jedino mogu preko medija da saznajem ko je slobodan. Mada, mislim da u svakoj branši postoje uspešni muškarci, ali sve zavisi od toga šta je za koga poželjno - rekla je između ostalog Mateusova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.