Marija Maksima snima hit o Dačiću!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Maksima snima hit o Dačiću!

Marija Mićić iz Kumodraža, najpopularnija „pevačica“, nakon pesme o predsedniku Vlade napisala i numeru posvećenu lideru SPS

BEOGRAD - Marija Maksima Mićić (30), nakon što je opevala premijera Aleksandra Vučića i spot postavila na Jutjub kanal na godišnjicu Vlade Srbije, postala je internet senzacija sa više od milion pregleda.

Njena popularnost mogla bi da raste s obzirom na to da u šteku već ima sledeći hit, i to o Ivici Dačiću! Ona već nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dana ne izlazi iz porodične kuće u Kumodražu, a zli jezici kažu da ju je na to primorao njen suprug Goran Mićić (35). Međutim, on za Kurir tvrdi da nije istina da Maksimi ne dozvoljava da napušta dom, da se razvode i da će biti izbačena iz testamenta njegove strine Vide.

Maksima

NISAM SNIMALA DOK NAM JE ROĐAK UMIRAO

U telefonskom razgovoru Marija Maksima kaže da ne želi da priča s novinarima.

- Razmišljala sam da gostujem u TV emisijama, ali bih ipak više volela da to budu novine. Nažalost, novinari sve izvrću. Na primer, nije istina to da sam pevala pesmu dok je stric mog supruga bio u bolnici ili da sam spot postavila na 40 dana njegovog pomena. Ipak, pustite me da razmislim - rekla je pre no što je zaključila da ipak ne želi da priča za štampane medije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.