Marija Kilibarda zavodi u Majamiju Voditeljka bozicne praznike provodi uzivajuci na suncu

Izvor: medio.rs, 09.Jan.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kilibarda zavodi u Majamiju Voditeljka bozicne praznike provodi uzivajuci na suncu

Sa svojim fanovima Marija je putem društvene mreže Instagram podelila koliko joj se dopada suncem okupan Majami

Voditeljka Marija Kilibarda odlučila je da nakon završene druge sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" ode na odmor u sunčani Majami.

Ona je za odmor odabrala božićne praznike, kako bi uživala u čarima ovog grada.

Između ostalog, Kilibarda je posetila i umetnički kvart "Wynwood Walls", poznat po svojim grafitima, a sa svojim fanovima je putem društvene mreže Instagram podelila koliko joj se dopada ovaj deo Majamija.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Marija Kilibarda uživa na Floridi

Izvor: Svet, 09.Jan.2015

Nakon završene druge sezone šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” lepa voditeljka Marija Kilibarda je rešila da se opusti i ode na zasluženi odmor. Izbor je pao na toplu Floridu, tačnije Majami gde je i provela božićne praznike.. . . . . Osim šetnje i uživanja na suncu Marija je posetila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.