Marihuana mame sa Beverli Hilsa: Upotreba marihuane nas čini boljim roditeljima

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marihuana mame" sa Beverli Hilsa: Upotreba marihuane nas čini boljim roditeljima

U Beverli Hilsu se pojavila grupa žena koja sebe naziva "Marihuana mame". Članovi ove grupe roditelja konzumiraju kanabis zbog hroničnih bolova ili prosto da se opuste, a većina njih kaže da ih supstanca čini boljim roditeljima. Marihuana mame: "Kanabis nas čini boljim roditeljima"

U Kaliforniji je konzumiranje marihuane u medicinske svrhe legalno pa se često pojavljuju novi trendovi upotrebe ove biljke.

Pored pušenja marihuane, "Marihuana mame" se redovno sastaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na večerama na kojima lisitovi i plodovi ove biljke čine glavne sastojke na meniju na kome se može naći npr. salata od kanabisa, piletina pečena u kanabisovom ulju ili milk šejk od marihuane.

Šeril Šuman, 53-godišnja majka dvoje dece kaže da je cilj ove grupe da pokažu kako ih upotreba marihuane čini boljim roditeljima i boljim ženama:

"Mi smo dokaz da možete da budete dobar roditelj i produktivan član društva dok koristite marihuanu."

Knjige za decu o marihuani

Jedna od članica grupe Dženueri Tomson(37) redovno konzumira kanabis, a svojoj dvogodišnjoj ćerci čita knjige poput "Mamini smešni lekovi" ili "To je samo biljka".

Simi Dilon (40) je 2003. godine, nakon saobraćajne nesreće, ostala sa hroničnim bolovima i, kako kaže, ova zabavna biljka ju je spasila.

"Prvi put sam je probala sa 37 godina i potpuno mi je promenila život", kaže Simi.

"Do tada sam bila kao zombi od lekova protiv bolova, a sada sam ponovo ona stara. Mogla sam ponovo da budem žena kakva sam želela i to mi je spasilo brak".

VIDEO>Marihuana mame" sa Beverli Hilsa:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.