Marić: Sanirana bušotina u Bečeju

Izvor: B92, 01.Apr.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Sanirana bušotina u Bečeju

Beograd -- Sanacija bušotine u Bečeju, gde je pre nekoliko dana izbila erupcija zemnog gasa, završena je i nema opasnosti za živote građana, izjavio Predrag Marić.

"U toku današnjeg dana završena je sanacija bušotine i uradili smo sve što je bilo neophodno. Nema opasnosti za živote građana i život u Bečeju nastavlja normalno da funkcioniše", rekao je Marić Tanjugu.

Budući da se stanje normalizuje, Marić je rekao da deca sutra mogu da krenu u školu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U Bečeju je 29. marta prilikom bušenja bunara na dubini od oko 350 metara, došlo do naglog izbijanja gasa pod pritiskom. Tada niko nije povređen, ali je preventivno evakuisano oko 300 učenika osnovne škole i 27 učenika plesne škole, kao i građani iz ostalih objekata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.