Marić: Agregati za Knjaževac

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Agregati za Knjaževac

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić izjavio je danas da će uz pomoć agregata biti "premošćena situacija" u 19 sela i tri zaseoka opštine Knjaževac u kojima još nema struje.

Premošćena situacija: Predrag Marić

 

"U ova sela su noćas dopremljena i dva agregata od 500 kilovata dok radnici iz Elektromreže Srbije ne završe poslove", kazao je Marić jutros na televiziji Pink.

 

On je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << juče u Knjaževac upućeno osam agregata kako bi se uspostavilo "kakvo-takvo" snabdevanje električnom energijom.

 

Marić je rekao da su svrljiška sela juče dobila struju i izrazio nadu da će "taj kontinuitet u snabdevanju električnom energijom biti nastavljen".

 

On je dodao da je Majdanpek "ušao u period stabilnosti".

 

Govoreći o drugfim temama, Marić je ukazao da naredna tri dana postoji mogućnost porasta vodostaja reka u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knjaževac: Blokirani pristupi dalekovodima zbog snega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2014

Situacija sa snabdevanjem električnom energijom na području opštine Knjaževac je lošija nego prethodnih dana jer od sinoć pada sneg, ima poledice na putevima, pa su putevi za pristup dalekovodima koji nisu u pogonu blokirani, rekao je danas direktor "Elektrodistribucije" Knjaževac Predrag Stojanović..."Mehanizacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Agregati za sela u opštini Knjaževac

Izvor: Beta, 09.Dec.2014

BEOGRAD, 9. decembra 2014. (Beta) - Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić izjavio je u utorak da će uz pomoć agregata biti "premosćena situacija" u 19 sela i tri zaseoka opštine Knjaževac u kojima još nema struje..."U ova sela su noćas dopremljena i dva agregata od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.