Maraton menja trase gradskih linija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2011, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraton menja trase gradskih linija

NOVI SAD -

Zbog održavanja maratona u nedelju, 9. oktobra, od 10 do 15 sati doći će do privremene izmene trasa kretanja autobusa na gradskim linijama, saopštila je služba za odnose s javnošću Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća.

Linije 1 i 8 u smeru ka centru će iz Fruškogorske ulice skrenuti u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle će se uključiti desno na Bulevar cara Lazara, gde se vraća na redovnu maršrutu.

U suprotnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smeru autobusi će ići istom izmenjenom trasom.

Linija 6 skraćuje trasu tako što će se okretati na terminalu u Šafarikovoj ulici.

Linija 7 će umesto Bulevara Evrope koristiti Futošku ulicu i Ulicu cara Dušana (oba smera), s tim da smer ka Futoškoj pijaci ne koristi Ulicu Ive Andrića, već iz Ulice cara Dušana skreće levo na Bulevar cara Lazara, zatim desno u Balzakovu ulicu iz koje ulazi desno u Ulicu Narodnog fronta i ide do okretnice, odakle nastavlja redovnom trasom.

Linije 11A i 11B ne saobraćaju u naznačenom periodu.

Sve navedene linije koristiće postojeća stajališta drugih linija na izmenjenim delovima trase, zaključuje se u informaciji za javnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Maraton menja trase autobusa

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2011

Zbog održavanja maratona u nedelju, 9. oktobra, od 10 do 15 sati privremeno se menjaju trase autobusa na pojedinim linijama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.