Marama na TRI NAČINA

Izvor: Megafon.co, 14.Okt.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marama na TRI NAČINA

Megafon ti donosi tri načina da nosiš maramu malo drugačije
Maramu možeš da nosiš i kao ogrlicu! Treba ti jedna marama sa dezenom po tvojoj želji i prsten (ili deo priveska za ključeve, u našem slučaju). Presavij maramu i stavi je oko vrata. Oba kraja marame provuci kroz prsten i povuci prsten na gore. Obmotaj krajeve marame oko dela koji ti je oko vrata. Za kraj samo pričvrsti krajeve kako želiš.
Marama kao elegantni ogrtač! Stavi maramu oko vrata. Raširi obe >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << strane marame oko ruku i sveži delove marame u visini laktova.
Marama kao deo bluze! Preklopi maramu na pola. Veži je oko struka. Deo iza leđa prebaci preko ramena i veži ga oko vrata. Isto uradi i sa delom sa prednje strane.
Igraj se sa aksesoarima i otkrivaj njihove brojne primene! A ove primere pogledaj u videu ispod!

Novinar, kamera, montaža: Petra Naumović
Muzika: Simple Step – Slenderbeats

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.