Maraja Keri zablistala u novoj kreaciji (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraja Keri zablistala u novoj kreaciji (FOTO)

Našminkana, dotjerana, sa osmjehom najsrećnije žene na svijetu, Maraja Keri je zablistala na još jednoj svečanosti povodom praznika.

Postavši ženski izvođač koji je prodao najviše albuma u istoriji muzike i sa čak osamnaest hitova koji su nedeljama bili na mjestu broj jedan Billbordove top-liste, ova muzička zvijezda postala je jedan od onih primjera koji pokazuju kako je, ukoliko imate jasno zacrtan cilj, uspeh moguć.

Osim što je izvrsna pjevačica, Maraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Keri ne prestaje da oduševljava javnost svojim unikatnim odjevnim kombinacijama na kojoj joj zavide mnogi. Maraja je privukla pažnju elegantnim i glamuroznim izdanjem, istakavši da je crvena boja pravi izbor za hladne dane.

Pogledajte kako je ova diva izgledala!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.