Maraja Keri sudija u Američkom idolu

Izvor: Glas javnosti, 24.Jul.2012, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraja Keri sudija u Američkom idolu

LOS ANĐELES - Pop pevačica Maraja Keri biće novi sudija u pevačkom takmičenju "Američki idol", saopštila je televizijska mreža Foks.

"Uzbuđena sam što ću se pridružiti ""Američkom idolu"". Sve se desilo veoma brzo", rekla je pevačica.

"Mi smo ponosni što se jedna od najboljih ženskih pevačica na svetu pridružila našem šouu", rekao je producent Sajmon Fjuler.

Ranije ovog meseca frontmen grupe "Aerosmith" Stiven Tajler i pevačica Dženifer Lopez >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saopštili su da napuštaju "Idol" pošto su dve godine u toj emisiji bili sudije.

Kerijevu su organizatori izabrali zato što su njeni albumi jedni od najprodavanijih, a njeno pojavljivanje u toj emisiji moglo bi da donese veću gledanost u odnosu na rivalsku emisiju kao što je "The X Factor" u kom su od nedavno sudije Britni Spirs i Demi Lovato.

"Američki idol"" emituje se 11 sezona.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Mariah u “American idolu”

Izvor: Tracara.com, 24.Jul.2012

Novi sudija za 18 miliona dolara Mariah Carry novi je sudija u talenat šou American idol, saopštila je televizijska mreža Fox.“Uzbuđena sam što ću se pridružiti American idolu. Sve se desilo veoma brzo”, izjavila je pevačica, a iz produkcije šoua poručuju da su ponosni što će sarađivati...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.