Maraja Keri je trudna?

Izvor: Blic, 08.Mar.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraja Keri je trudna?

Američka pevačica i glumica Maraja Keri nagovestila je novinarima da "možda očekuje bebu", prenosi "Mirror". Maraja Keri na dodeli Oskara

Maraja Keri (39) nedavno je prisustvovala dodeli nagrada "Independent spirit" i tom prilikom je u razgovoru sa novinarima otkrila neke svoje planove vezane za glumačku karijeru.

""Trenutno pregovaram sa režiserima o tri filma", izjavila je Keri koja je glumila u filmu "Precious" zajedno sa ovogodišnjom dobitnicom Oskara za sporednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulogu Mo’nik.

Novinare je međutim zaintrigirala njena tajanstvena izjava o tome kako očekuje "nešto posebno".

"Nešto posebno će mi se desiti. Ne mogu vam reći ništa više o tome", dodala je Keri.

Prethodno je pevačica na žurci povodom dodele nagrada odbila da pije alkoholna pića, što je začudilo brojne prisutne. Svedoci su rekli i da je ona delovala pomalo nesigurno na nogama.

Ono što ide u prilog tvrdnjama o trudnoći pop i r’n’b pevačice jesu i brojne priče o njenom novom višku kilograma.

Keri je prisustvovala i sinoćnjoj dodeli najprestižnije filmske nagrade "Oskar", ali nije potvrdila ni demantovala tvrdnje da se nalazi u drugom stanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.