Manijak za volanom - prestizao preko duple pune linije u tunelu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak za volanom - prestizao preko duple pune linije u tunelu (VIDEO)

Ove nedelje javnost u regionu je zaprepastilo divljanje jednog vozača na magistralnom putu između Sarajeva i Mostara u Bosni i Hercegovini.

Vozač čiji identitet za sada nije utvrđen je zaslužio u najmanju ruku da mu se oduzme vozačka dozvola do kraja života, a možda i da bude zatvoren neko vreme.

Naime, on je prvo prestizao preko duple pune linije pred tunelom, a zatim je obišao kamion i kolonu automobila u tunelu!

Na svu sreću njegovo bahato ponašanje na putu nikoga nije koštalo života. Ovog puta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divljanje na putu Sarajevo – Mostar: Preticanje preko duple pune u tunelu

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2019

Krajem prošlog mjeseca na magistralnom putu Sarajevo – Mostar kamera u automobilu našeg čitatelja zabilježila je teško kršenje saobraćajnih propisa jednog nesavjesnog vozača. Kao što se može vidjeti na snimku (vrijeme 01:00) vozač crnog Audija pretiče na mostu preko duple pune linije pred...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.