Manijak s Mostarske petlje negira da je silovao

Izvor: Blic, 11.Jun.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak s Mostarske petlje negira da je silovao

Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje vojnom policajcu Dejanu Gojkoviću (33) iz Bele Crkve zbog optužbi za više silovanja žena na Mostarskoj petlji u glavnom gradu.

Gojkoviću se sudi za dva silovanja i šest pokuššaja i on je u pritvoru od hapšenja krajem novembra prošle godine.

Tokom suđenja negirao je da je napadao i silovao žene kod Mostarske petlje.

Sud je odlučio da suđenje zatvori za javnost, jer je među žrtvama i jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maloletnica. Danas su iza zatvorenih vrata saslušane i tri žrtve.

Gojković je uhapšen krajem novembra 2013. kada ga je iz zasede privela inspektorka Trećeg odeljenja beogradske policije Biljana Petrov.

Vojni policajac je prvi napad počinio 2010, a poslednji nekoliko dana pre hapššenja, kada je pokuššao da siluje devojku (22).

Ovom manijaku mete su bile žžene svih starosnih dobi, pa čak i dve maloletnice.

Žrtve je sačekivao u večernjim satima na autobuskim stajališštima na “Mostaru”, odakle ih je pratio do stepeniššta koja vode ka mostu Gazela.

Prilazio im je s leda, obarao ih na zemlju, a potom silovao.

Osumnjičeni je identifikovan pomoću DNK tragova koji su pronađeni na odeći jedne žrtve. Oženjen je i otac dvoje dece.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manijak s Mostarske petlje negira da je silovao

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2014

Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje vojnom policajcu D.G. (33) iz Bele Crkve zbog optužbi za više silovanja žena na Mostarskoj petlji u glavnom gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.