Nasilnik iz tramvaja u pritvoru, na veštačenju

Izvor: B92, 27.Okt.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnik iz tramvaja u pritvoru, na veštačenju

Beograd -- Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je dpritvor do 30 dana I. M. (37) koji je u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu.

Posle saslušanja u kojem je stalno izražavao zahvalnost "bogu", naloženo je veštačenje njegove uračunljivosti, rečeno je Tanjugu u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Na predlog tog tužilaštva sud mu je danas odredio pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo. I. M. je preksinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhapšen u saradnji tužilaštva i policije, a pomenuti Incident je zabeležen kamerom, pa se snimak brzo pojavio na društvenim mrežama.

Ovaj incident, u kojem stariji muškarac napada devojčicu od 15 godina u tramvaju, pojavio se pre par dana u Fejsbuk grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva".

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na devojčicu, a ona se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć devojčici, niti obavestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasilnik iz tramvaja u pritvoru, na veštačenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2018

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana I. M. (37) koji je u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu...Posle saslušanja u kojem je stalno izražavao zahvalnost "bogu", naloženo je veštačenje njegove uračunljivosti, rečeno je Tanjugu u Prvom osnovnom tužilaštvu...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"SAMO JE NASTAVIO DA JEDE I PRIČA SAM SA SOBOM" Kako je krađa BUREKA dovela do hapšenja MANIJAKA IZ TRAMVAJA

Izvor: Blic, 27.Okt.2018

Mihailo I. (37), iz beogradskog naselja Krnjača, uhapšen je preksinoć, nekoliko sati nakon što je na društvenim mrežama obelodanjen snimak iz tramvaja na liniji 2, na kome je ovekovečeno kako seksualno uznemirava tinejdžerku (15).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.