Manifestacija Podbari s ljubavlju sutra po četvrti put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Podbari s ljubavlju" sutra po četvrti put

NOVI SAD -

Mesna zajednica "Podbara" sutra po četvrti put organizuje manifestaciju "Podbari s ljubavlju", koja će se od 10 časova održati na platou na uglovima ulica Marka Miljanova, Zemljane ćuprije i Milana Rakića, najavljeno je iz ove MZ.

Posetioce očekuje bogat kulturno-umetnički program u kojem će učestvovati Osnovna škola "Ivan Gundulić", Akido klub "Mirjana Rankov Mira", Hor Miše Blizanca, KUD "Vila", KUD "Kisač" i drugi.

U okviru manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće postavljeni štandovi na kojima će svoje proizvode predstaviti stare zanatlije, dok će na štandu OŠ "Ivan Gundulić" biti predstavljen eko projekat učenika 3. razreda - "Reciklaža nije blamaža".

Edukativna radionica i takmičenje za decu, s ciljem podizanja svesti o reciklaži i obnovljivim izvorima energije, održaće se od 10 do 11.30 časova.

Manifestacija "Podbari s ljubavlju" biće upotpunjena takmičenjem u kuvanju pasulja na kojem učestvuju ekipe iz šest mesnih zajednica. Skuvan pasulj će nakon takmičenja biti podeljen posetiocima, najavio je organizator.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.