Manifestacija Otvorene kapije tvrđave namenjena deci i starima od 4. do 7. maja na Kalemegdanu

Izvor: Beta, 02.Maj.2023, 14:48

Manifestacija Otvorene kapije tvrđave namenjena deci i starima od 4. do 7. maja na Kalemegdanu

Manifestacija "Otvorene kapije tvrđave" Javnog preduzeća "Beogradska tvrđava", koja će početi 4. maja i trajati naredna tri dana, obuhvatiće vežbe za decu i starije, sportske i likovne radionice za decu, književne večeri, koncert Leontine i hora Čarolije i humanitarni koncert Odjeci Beogradskog Šopen festa.Održaće se i onlajn foto-konkurs 'Pas Kališa 2023' na kojem mogu da učestvuju svi preko društvenih mreža sa slikom svog ljubimca na Kalemegdanskoj tvrđavi.Proglašenje 'Pas Kališa 2023' će biti u nedelju 07.05. u 17 časova na gornjem gradu Kalemegdana, piše u saopštenju JP "Beogradska tvrđava".Kao završnica manifestacije 7. maja od 18 časova biće koncert humanitarnog karaktera Odjeci Beogradskog Šopen Festa, za sakupljanje dobrovoljnih priloga publike za lečenje Ivane Matijević, osnivačice i umetničke direktorke Beogradskog Šopen Fest-a.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ČETIRI DANA MANIFESTACIJE: „Otvorene kapije tvrđave”

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Maj.2023

Javno preduzeće „Beogradska tvrđava” 4, 5, 6. i 7. maja organizuje manifestaciju „Otvorene kapije tvrđave” pretežno namenjenu deci i seniorima. . .  . Raznovrstan program koji će podsticati razvoj sportskog duha i zdravih stilova života, a promovisati kulturu i umetnost, biće realizovan...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.