Mandžukić: Nisam salutirao generalima, nego navijačima!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2012, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić: Nisam salutirao generalima, nego navijačima!

Nemački mediji opširno su pisali o gestu igrača Bajerna Marija Mandžukića i Džerdana Šaćirija koji su posle gola u Nirnbergu otrčali do dela tribina sa svojim navijačima salutirajući im.

Nije pitanje kome, nego kako - Mario Madžukić

 

Svi mediji složili su se s tim da su igrači Bajerna zapravo pozdravljali hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, što je razljutilo Mandžukića.

 

“Moja proslava gola nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << veze sa politikom. Odjurio sam do kornera da pozdravim naše navijače”, rekao je Mandžukić.

Interesantno je da je Šaćiri izjavio da "ne zna ništa o generalima", već da se samo pridružio Mandžukiću u proslavi gola.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.