Mandić dao izjavu o tome šta zna o klanovima

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić dao izjavu o tome "šta zna o klanovima"

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić dao je izjavu u Specijalnom tužilaštvu o tome šta zna o "kavačanima" i "škaljarcima”.

To su kotorski kriminalni klanovi u čijem obračunu je do sada, prema raspoloživim informacijama, ubijeno u poslednje tri godine najmanje trideset ljudi od čega četiri slučajne zrtve.

Mandić je, kako tvrdi, nedavno u Skupštini kazao da ti sukobljeni klanovi mogu sutra da se obračunaju sa nekim iz vlasti ili parlamenta i da ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tužilaštvo zbog toga pozvalo da da izjavu.

"Danas sam pojasnio sve navode koje sam tada u Skupštini rekao. Ja imena danas nisam pominjao jer imena nisam ni imao, to su moji politički stavovi, ja sam u parlamentu govorio o borbi dva suprostavljena klana i o toj opasnosti i da kroz pokušaj kriminalizacije DF-a pokušavaju prikriti sve te druge stvari", rekao je on novinarima.

Kako je dodao, iznenađen je da ga je neko "pozivao i prozivao" za reč izgovorenu u Skupštini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.