Mandić: To su kraci hobotnice koji idu iz Crne Gore

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 10:39

Mandić: To su kraci hobotnice koji idu iz Crne Gore

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić istakao je da ne postoji nikakva sumnja da su on i njegovi saradnici praćeni.

"Moram reći da nemamo dileme da smo gospodin Knežević, ja i drugi praćeni. Ono što se desilo u Beogradu, to su kraci hobotnice koji idu iz Crne Gore. Hteli su da pošalju poruku da i u Beogradu mogu da dopru", naveo je Mandić.

Govorio je i o Zoranu Lazoviću, nekadađnjeg pripadnika ANB-a.

"Zoran Lazović je postao poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << široj javnosti na svadbi u Rožajama gde su se okupili šefovi kriminalnih grupa iz Beograda, Prištine Sarajeva. Navedeno je da je on bio službeno prisustvovao. Od tada do sada njegov poslovi su vezani za crne operacije. Kada je Belivuk dolazio u Crnu Goru, uvek ga je Lazovićev sin pratio", navodi.

Poručuje da će on i njegovi saradnici, uprkos svemu, nastaviti istim putem.

"Mi nastavljamo istom snagom, kako bismo ostvarili cilj - da se razvlasti kriminalna vlast. Da se ti kriminalni pipci odstrane", zaključuje Mandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Nikšiću se vijore trobojke VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2021

Nikšić -- Građani Nikšića samoinicijativno su izašli vozilima na ulice...Bez stranačkih obeležja, ali sa trobojkama i državnom zastavom stotine automobila slilo se iz pravca Vidrovana i Župe nikšićke u gradske ulice i bulevare...Na kamionima, i drugim četvorotoškašima energija mladosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.