Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini novi trener Zenita

Poznati Italijan Roberto Manćini imenovan je danas za novog trenera Zenita, saopštio je klub iz Sankt Peterburga.

Kako se navodi, nekadašnji trener Intera i Mančester Sitija potpisao je trogodišnji ugovor, uz opciju nastavka saradnje na još dvije sezone.

On je na klupi naslijedio Rumuna Mirčeu Luceskua, koji je dobio otkaz nakon što je prvenstvo završio tek na trećem mjestu i ostao bez plasmana u Ligu šampiona.

Član Zenita je i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćini novi trener Zenita

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2017

Poznati Italijan Roberto Manćini imenovan je danas za novog trenera Zenita, saopštio je klub iz Sankt Peterburga...Kako se navodi, nekadašnji trener Intera i Mančester Sitija potpisao je trogodišnji ugovor, uz opciju nastavka saradnje na još dvije sezone...On je na klupi naslijedio Rumuna Mirčeu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.