Mamut u bioskopu DKC-a

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2010, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamut u bioskopu DKC-a

Prvi film na engleskom jeziku švedskog reditelja Lukasa Mudsona, drama "Mamut" sa Gaelom Garsijom Bernalom i Mišel Vilijams, naći će se na repertoaru bioskopa DKC-a od 4. marta.

“Mamut” je priča o porodici u savremenom društvu, u kojoj se članovi okreću surogatima kada oni koji treba da su im bliski nisu tu.

Leo i Elen su uspešan njujorški par, potpuno obuzeti poslom. Leo je autor sve uspešnijeg veb sajta i upada u svet novca i velikih odluka. Elen je predana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslu hirurga u hitnoj pomoći i svoje duge smene posvećuje spašavanju života. Njihova osmogodišnja ćerka Džeki većinu vremena provodi sa Glorijom, Filipinkom, njenom dadiljom. To navodi Elen da preispituje svoje prioritete.

Glorija je došla u Ameriku kako bi zaradila novac kojim će izdržavati dva sina koji su ostali na Filipinima. Jedan od njenih sinova – desetogodišnji Salvador, toliko pati za majkom da i sam traži posao da bi zaradio novac i tako ubrzao majčin povratak. Kad Leo poslovno otputuje na Tajland, nesvesno pokreće seriju događaja koji će imati dramatične posledice za sve.

Scenario i režija: Lukas Mudison

Uloge: Gael Garsija Bernal, Mišel Vilijams, Marife Nesesito, Sofi Niveide, Tomas Mekarti

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.