Mamić prodao Vidu za šest miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić prodao Vidu za šest miliona evra

Potpredsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić još jednom je dokazao da ume da proda igrača, pošto će "modri" za prelazak Domagoja Vide u kijevski Dinamo dobiti šest miliona evra.

Isplatio se - Domagoj Vida

 

Vida je u Zagreb stigao za svega milion evra, pa je jasno da će višestruki prvak Hrvatske na njegovom transferu zaraditi najmanje pet miliona evra.

 

Čelnici Leverkuzena sada verovatno žale što su pre dve godine pustili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vidu za samo milion evra, a Zdravko Mamić je pokazao da ume da prepozna kvalitet i dobro unovči igrače Dinama.

Fudbaler "modrih" je pored dobrih igara poznat i po skandalu kada ga je trener Čačić izbacio iz klupskog autobusa, jer je otvorio pivo, a još je morao da u klupsku kasu uplati i 100.000 evra koliko je iznosila kazna za takav nepromišljen potez.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.